Tilbud

TIGI Bed Head Re-Energize Duo 2×750 ml (u. pumpe)

199,00 DKK 99,00 DKK

På lager

Beskrivelse

Tigi Bed Head Re-Energize Tweens Duo er en shampoo og conditioner som er udviklet til et normalt hår, som har brug for et ekstra energiboost.

Sættet indeholder:

1 stk Tigi Bed Head Re-Energize Shampoo 750 ml
1 stk Tigi Bed Head Re-Energize Conditioner 750 ml

Tigi Bed Head Re-Energize Shampoo: Er beriget med plejende og styrkende ingredienser, som hjælper med at opretholde et velplejet, sundt og glansfuldt hår. Håret efterlades dejligt blødt og med masser af liv. Shampooen virker farvebevarende. Tigi Bed Head Re-Energize Shampoo skummes op i fugtigt hår, skylles ud med vand. Den indeholder 750 ml.

Tigi Bed Head Re-Energize Conditioner: Indeholder fugtgivende ingredienser, som plejer og nærer håret i dybden. Den ultra-lette formel sørger for at håret efterlades let og luftigt. Conditioneren styrker, plejer og beskytter håret. Conditioneren masseres ind i nyvasket hår. Lad den virke et par minutter, inden den skylles ud. Conditioneren indeholder 750 ml.
Vær opmærksom på at Tigi Bed Head Re-Energize Tweens Duo er med tryklåg.

OBS dette sæt er uden pumper. Sexy Hair Pumpe 1000 ml kan bruges til alle TIGI shampoo og conditioner 750 ml, der skal blot klippes lidt af længden. Find den her